İkasd Facebook İkasd Twitter İkasd Instagram İkasd Youtube İkasd Vimeo English

Prof. Tülin Onat ‘’Döngü’’ Sergisi


Arnavutluk Ulusal Sanat Galerisi / Tiran..
14 Eylül - 2 Ekim 2016 Prof. Tülin Onat‘’Döngü’’adlı resim sergisi ile ilk kez Arnavutluk Ulusal Sanat Galerisi'nde
Tülin Onat’ın son dönem eserlerinin yer aldığı sergi Arnavutluk Ulusal Sanat Galerisin de 14 eylül – 2 ekim 2016 tarihleri arasında sanatseverler ile buluşacak.

Bugüne kadar yurt içinde ve yurt dışında 37 kişisel sergi açmış, 200’ün üzerinde grup ve karma sergiye katılmış olanTülin Onat birçokuluslararasıödüle layık görülmüştür. Özel koleksiyonlarda ve müzelerde eserleri yer alan sanatçı ilk kez Arnavutluk Ulusal Sanat Galerisinde gerçekleştireceği ‘’Döngü’’ sergisi ile Arnavut sanatseverler ile bir araya gelecek.

T.C. Tiran Büyükelçiliği himayelerinde, Yunus Emre Enstitüsü ve Tiran Ulusal Sanat Galerisi ev sahipliğinde, İKASD veTürk Hava Yolları desteği ile küratörlüğü Beste Gürsu tarafından yapılan Tülin Onat döngü sergisi’ninaçılışı 14 eylül 2016 saat 19.00’daArnavutluk Ulusal Sanat Galerisi’nde gerçekleşecektir.

Küratör Beste Gürsu; Tülin Onat’ın eserlerindeki soyutlanmış biçimlerin, derinlik ve rengin etkisi ilekuvvetlenen 3 boyutlu çalışmaların,heyecan verici, dokunma arzusu uyandıran, etkileyiciformlardan oluştuğunu vesanatçının duvarı yalnızca taşıyıcı eleman olarak değil, resmin bir parçası olarak konumlandırdığını ifade etmektedir.

Sergi Pazartesi hariç her gün 10.00 / 19.00 arası Arnavutluk Ulusal Sanat Galerisinde görülebilir..
İKASD - İstanbu Kültürlerarası Sanat Diyalogları Derneği
© 2015 - 2019, Tüm hakları saklıdır.